3 fina #9

IMG_5311

01. Creepypodden från P3. Är eventuellt sist på bollen, men upptäckte ganska nyligen den här underbara spökhistoriepodden och har redan lyssnat igenom mängder av fina rysare. Tror den kommer bli perfekt hela regniga höst-Göteborg.

02. Två inbokade semestrar. Först till Paris med världens finaste tjejer, sedan nästan två veckor i Portugal. Där ska vi till Miguels föräldrars barnsdomsbyar, besöka Fatima och förhoppningsvis hänga i Porto också.

03. Doftljus från H&M Home. Älskar doftljus. Har Pine Forest och Black Oak hemma just nu (men planerar att inhandla Mahogany, Sping Fig eller Sandalwood också). Det bästa med dem är att de inte är så påträngande – de tar inte över rummet helt eller ger en huvudvärk, utan blir bara en del av en mysig bakgrundsdoft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s