Frilansåret 2017: en liten utvärdering

IMG_5757

Frilansåret 2017: berg & dalvana

Högt och lågt, som en bergochdalbana. Så känns det när jag tänker tillbaka på de senaste 12 månaderna. Ett år när jag visste att förändring var på väg, och mitt mål var att behålla kontinuiteten i mitt jobb, hälsa, liv så gott jag kunde under tiden.

Det var högt när jag gjorde klart min (andra!) magisteruppsats och tog översättarexamen.  När jag påbörjade mina första stora översättarjobb. När jag höll en stor klass på ett yogaevent själv för första gången. Privat var den stora milstolpen att flytta in i vår första bostadsrätt.

Men det fanns också dalar. Det har varit ett lågt år rent ekonomiskt i mitt företag (vilket såklart beror på att jag fått lägga mycket tid på uppsatsen). Jag har varit under mycket stor press och känt av det psykiskt. Jag fick lägga ner Global Yoga Space och ändra riktning på yogan.

Text: toppar

  • Äntligen är min facköversättarexamen klar!
  • Flera nya samarbeten med stora översättarbyråer
  • Har fortsatt skriva litteraturomdömen för BTJ och kritik för Gota Media
  • Fått ännu mer koll på frilansandet (budget, planering, med mera)

Yoga: toppar

  • Hållit i en stor yogaklass själv på Pranafestivalen
  • Jag har lärt mig mängder av mina fina PT-kunder
  • Kick-off med Global Yoga-teamet var en nystart för själen
  • Fortsatt fokusera på mindre grupper och kurser som yogalärare

Jag håller också som bäst på att lägga upp min plan inför 2018, och det verkar bli ett år med lika mycket stora förändringar som förra året. Ett är dock säkert: mitt ledord kreativitet kommer definitivt vara i fokus.

PS. noterade du kentreferensen i inlägget får du guldstjärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s