Yoga med mig våren 2019

Jag fortsätter mitt samarbete med WearMyYoga Yogastudio under 2019, en fantastisk lokal på nedre Johanneberg där jag tar emot max 10 deltagare, både till en hel kurs och som dropin. All anmälan sker direkt till mig via lisamjagemark@gmail.com.

Dropin-klasser i januari

Du har två chanser att yoga med mig i Göteborg i januari! Kom på en flödande, skön, flödande 90 minutersklass tisdagen den 8 jan eller den 15 jan (eller båda!) och sätt fart på 2019. En klass kostar 200 kr.

Yogakurs 10 tillfällen i februari-april

Efter en semester i Indien sätter jag sedan igång ännu en omgång av Global Yoga In-depth Flow. En yogakurs med ett specifikt tema (olika för varje kurs, tidigare har vi haft nacke/fötter, yogans gudar, till exempel) som inspireras av både vinyasa yoga, bhakti flow, Ana Forrest och PT-yoga, samt yogans djupare delar: filosofi, mytologi och en holistisk kroppsbild. Målet är att du ska utvecklas i din egen yoga, oavsett nivå.

Kursstart 12/2 och sedan tio tillfällen till 23/4 (uppehåll 19/3). Tisdagar kl. 18-19.30.

Kostnad 200 kr/gång x 10 ggr = 2000 kr. Du kan också köpa ett kort på 5 gånger för 1000 kr. Dropin-klass 220 kr. Möjlighet att ta igen enstaka missade tillfällen finns.

(Foto: A Rosén för Yoga Games)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s