Frilansåret 2018

Jag börjar tröttna på att säga att ”jag har haft en period med mycket jobb” – faktum är att det alltid är mycket jobb och stor belastning när man har en egen firma. Så också 2018, även om jag tycker att jag hade mer balans under 2018 än under de två tidigare åren. Och dessutom har jag gjort fler ‘framsteg’ också. Framför allt har jag översatt en bok från franska till svenska (som kommer ut inom några veckor!), ett mål som jag haft länge. När jag ser tillbaka på året som gått ser jag därför både de glittrande framgångarna, men också allt grisigt jäkla jobb som ligger bakom. Jag är sliten, stolt och ser fram emot 2019.

Toppar från 2018

  • Att börja läsa på Valands magisterprogram i Litterär översättning.
  • Att skriva på kontrakt för och genomföra min första översättning av en skönlitterär bok från franska till svenska.
  • Att få ta med Global Yoga Fördjupningsworkshop ut i Sverige – först till Lund och sedan till Stockholm.
  • Att börja samarbeta med WearMyYoga ännu mer.
  • Att gå på en skrivarkurs bara för min egen skull.

Ledord inför 2019

  • Kreativitet: för mig själv och i jobbet
  • Tid att njuta, mer lediga kvällar och helger
  • Våga fråga – om råd, om att ta plats, om stöd

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s