Yogakurs Online

Jag är tillbaka efter graviditet och mammaledighet – och vilken tid att komma tillbaka till! Eftersom det i dagsläget inte är möjligt att hålla i klasser IRL, tänkte jag kolla om det finns intresse för en online-yogakurs i januari-februari?

Upplägget är 4 zoom-klasser à 60 min en gång i veckan, som antingen kan ses live eller i efterhand via inspelning. Utöver dessa 4 klasser får du också tillgång till 1 förinspelad yinklass på ca 45 min som kompletterar de mer fysiska klasserna. Det blir alltså sammanlagt 5 klasser, och du har tillgång till dem i ytterligare två veckor efter kursslut.

Temat för den här lilla kursen är Ganesha, Lord of Obstacles and new beginnings, vilket passar bra i början av ett nytt år. Klasserna innehåller mjuka flöden för att grunda kroppen, med ett visst fokus på ben och höfter. De fyra klasserna bygger på varandra och funkar för alla nivåer. Du har också möjlighet att mejla mig och diskutera eventuella skador/anpassningar.

Alltså:

Tid: Live på Zoom torsdagar kl. 17-18 med fri tillgång till inspelade klasser tills två veckor efter kursavslut.

Kursen pågår 21 januari – 11 februari. Minst 4 deltagare krävs för kursstart.

Kostnad 750 kr för 5 klasser.

Intresseanmälan (ej bindande till en början, jag kollar intresset) till lisamjagemark@gmail.com eller via sms till 0701-138200

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s