Gästblogg och yogatips

I helgen fick jag var med på ett hörn på Nordic Wellness träningsblogg. Klicka här om du vill läsa varför jag tycker att fler borde våga yoga och när du kan yoga med mig på NW!

IMG_9949

Dessutom måste jag tipsa om den kommande helgen i Göteborg – Yoga Games går av stapeln och nytt för i år är att det finns gratis drop-in-klasser att prova på. Jag vill rekommendera Global Yoga för alla med Tiina Raveliin lördag 16.15, och Camilla Oldbergs MOJOyoga-klass på söndag kl. 9.30. Passa på att yoga helt gratis för dessa magiska instruktörer!

Själv kommer jag assistera Johanna Andersson på två klasser för betalande festivaldeltagare, Global Yoga Yin och Global Yoga Elements, det vill säga jag kommer smyga runt och göra justeringar medan strålande Johanna instruerar och glittrar på scen. Det ska bli så roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s