Yoga with yoga_girl @ Clarion Post Göteborg

IMG_4667Den här veckan är full av yoga- och må-bra-inspiration. Jag började redan igår med att ta en 90+ minuter lång yogaklass med Rachel Brathen, mer känd som Instagramyogini nr 1, @yoga_girl. Hon släpper en bok om yoga och wellness i dagarna, och självklart håller en yogainspiratör i yogaklasser i samband med boksläpp. Läs hennes blogg här.

Open your heart hette klassen, en inkännande, skön klass med syfte att skapa space runt hjärtat. Dessutom är det alltid magiskt att yoga tillsammans med flera hundra andra. Noterade också att mängden selfies före, efter och under klassen var enorm. Antar att Instagramflödena från yogainstresserade i Göteborgsområdet kommer att vara överfyllda av porträttbilder med Rachels söta hund Ringo i bakgrunden flera veckor framöver …

Hennes bok, med samma namn som hennes Instagramkonto, kan jag inte säga någonting om än. Den var slut när jag kom in på Clarion Post knappa tio minuter innan klassen ens hade börjat, men när den anländer i brevlådan tänkte jag recensera den här på bloggen. Skulle det vara något, att recensera och diskutera yogaböcker här lite mer regelbundet? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s