Yogauppdatering: Yogabylink, Yoga Games Sthlm och Global Yoga TT

Det har hänt en del på yogafronten den senaste tiden, så jag tycker att det är dags för ett rejält uppdateringsinlägg! Nya yogaklasser, två helger som assisterade lärare på Global Yoga TT och ett besök på Yoga Games Stockholm, till exempel. Dessutom finns lite nytt under rubriken Yoga här på min sida: Yoga för företag och PT-Yoga.

IMG_6128Yoga Games Stockholm för Global Yoga

Jag har varit i huvudstaden för Yoga Games, dels för att assistera Johanna Andersson på Global Yoga-klasserna, dels för att få representera Global Yoga på hälsomässan som sker i samband med konferensen, och för att yoga själv såklart. Där fick jag tillfälle att träna för fantastiska yogalärare, hänga med mina globalyogasisters och träffa många yogis och yoginis på mässgolvet.

IMG_6160Assisterande yogalärare på Global Yoga TT

Som en del av assisteringsprogrammet 500 h fick jag assistera Sofia Löfstaf på en grundutbildning för blivande globalyogalärare, tillsammans med Lisa Forhammar. Att få följa ett gäng så underbara yogis under två helger med läxor däremellan är faktiskt helt otroligt givande. Tur att vi har några uppgifter kvar!

IMG_6161Yoga våren 2015 i Landvetter med Yogabylink

Två fina globalyoginis, Lina och Kristjana, driver yogastudion Yogabylink i Hindås och Landvetter utanför Göteborg. Och från och med förra veckan är det jag som tar hand om tisdagskvällarna i Landvetter. Global Yoga 75 minuter står på schemat kl. 17.30 och 19.00 i en magisk lokal. Läs mer här!

Bilderna i det här inlägget är lånade från (uppifrån och ned: Yoga Games, Sofia Löfstaf @myyogitoes och Yogabylink).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s