Frilansåret 2016

Utan att ha årsslutet klart, tror jag att 2015 var mer lönsamt än 2016 – men å andra sidan var 2016 var också mer utvecklande, utmanande och ärligt talat utmattande ibland. Att starta nya projekt och lägga mycket tid på att skaffa ny kunskap tar på krafterna, men det är alltid en investering för framtiden.

Yoga: en egen lokal och yogalärarutbildning

Jag har gått flera yogautbildningar i år, för att kunna ta min yogaverksamhet dit jag vill: mot PT-kunder, mindra grupper och spännande samarbeten. Framför allt har min advanced YTT (RYT-500) med Raghunath i Indien varit otroligt viktig, men också mina vidareutbildningar inom yoga-anatomi och immersions med Chad Hamrin.

  • Öppnat egna studion Global Yoga Space
  • Fokuserat mer på PT & mindre grupper
  • Stor konventklass på Yoga Games
  • Börjat samarbeta med Worldclass Gbg
  • Hållt i utbildningar för yogalärare

Text: studier, studier, studier och att börja hitta en nisch

Jag har behållit mina regelbundna uppdrag som litteraturkritiker och konsertrecensent, och testat en hel del olika copy-uppdrag, med blandat resultat. Utöver det har jag bara hunnit plugga och plugga lite till – sammanlagt blev det ca 20 hp i översättning.

  • En stor bit av facköversättarutbildningen klar
  • Behållit de samarbetspartners som jag trivs bäst med
  • Skrivit allt mindre allmän content writing och mer nischad copy
  • Varit en del av BT:s kritikerlista och skrivit lektörsomdömen för BTJ
  • En insikt om ungefär vilken väg jag vill gå inom textområdet framöver

Imorgon kommer ett lite längre blogginlägg med mina mål inför 2017 …

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s