Mina mål för 2017

img_4133

Sankalpa: en intention för 2017

Ett nytt år, en ny start. Ibland sätter jag något konkret nyårslöfte, som att dricka mer vatten, prova en ny träningsform eller meditera dagligen, men framför allt försöker jag när vi byter år fånga in ett par ord för att hjälpa mig hålla rätt riktning under de kommande tolv månaderna. Jag skriver dem med min allra finaste handstil (som tyvärr inte är så fin ändå, men i alla fall charmig) och sätter upp dem där jag kan se dem varje dag. Under 2017 vill jag fokusera på:

 • Kontinuitet & tålamod
 • Tid till kreativitet
 • Daglig meditation
 • Klappa mig själv på axeln

img_4127

Ja, visst låter det lite flummigt? Men att ha dem framför mig varje gång jag tar ett större beslut gör det lättare att känna när man är på väg åt rätt håll. Eftersom jag bara arbetar i mitt eget företag finns det ingen chef som kan hjälpa mig med utveckling och målsättning: det måste jag ju klara själv. Så jag ser det också som ett sätt att ta hand om mig själv, att ge mig tid att reflektera över året som gått och vad jag vill uppnå under året som komma skall. Mina kärnideal finns alltid där – integritet, tacksamhet & passion – men det är också skönt att sätta lite mer kortsiktiga ord och mål. Lite mer konkret kan man sammanfatta mina mål 2017 såhär:

Yoga

 • Privat: Jag vill framför allt träna för de yogalärare som jag redan vet verkligen inspirerar mig, och hellre gå på djupet än testa allt möjligt. Utforska meditation.
 • Professionnellt: Jag vill vara smartare med min tid och koncentrera mig på fler PT-kunder, mindre grupper och coaching av andra yogalärare, men också hålla i fler kortare workshops för att utmanas kreativt som yogalärare. Jag vill arbeta med samarbetspartners som jag vill bygga långsiktiga relationer med.

Text

 • Privat: Jag vill fortsätta skriva kreativt för min egen skull, och skriva minst lika många sidor på mitt projekt som jag gjorde 2016. Behålla min läslust eftersom det ger mig så mycket.
 • Professionnellt: Jag vill bli klar med min facköversättarexamen och ta mina första steg in på den marknaden, och i övrigt koncentrera mig på korrekturläsning, språkgranskning och kritik. Bara ta copy-uppdrag om det handlar om ett ämne som jag brinner för. Skriva mer på bloggen bara för att det är roligt.

Livet

 • Vi ska flytta till vår första bostadsrätt, och jag vill verkligen göra den vår egen: hitta inredningsdetaljer som vi gillar och skapa en plats där jag kan landa.
 • Jag måste planera in mer lugn i vardagen, det vill säga jobba färre kvällar och helger så jag får mer tid att bara vara hemma i soffan med min karl.
 • Fortsätt gå på många konserter med mina vänner och familj för att verkligen rensa huvudet då och då!
 • Träna på att vara stolt över det jag åstadkommit och ge mig själv både cred och belöningar när jag avslutat något bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s