RECHARGE: Feel Good

Jag är så glad över att kunna erbjuda ett yogaevent tillsammans med fina Anna Kronlid nu i mars, och dessutom i en fantastisk lokal i mitt älskade Bohuslän. Vi kallar det RECHARGE Feel good. En dag fylld med yoga, återhämtning och glädje, som passar både nybörjare och dig som yogat och förut. Atmosfären är välkomnande och gemenskap, skratt och välbefinnande är i fokus.

24 mars på Hotell Bokenäset i Uddevalla!

Investering: 675:-/person och då ingår 3 yogapass, 2 meditation/avslappningsstunder, 1 föreläsning, frukt, lunch och massor med energi. Boka din plats på bokning@bokenaset.com eller 0522-60 44 00.

Annakronlid

Schema för dagen

9.45-10.45 GOOD MORNING
Vi hälsar er välkomna i Sinnenas rum och sen öppnar vi upp inför dagen med meditation följt av morgonyoga tillsammans med Anna. Vi väcker kroppen och sinnena på ett mjukt sätt.

10.50 -12.00 GLOBALYOGA FEELGOOD
Yoga kan förändra och läka oss både fysiskt och psykiskt. Det känner de flesta till – men yoga måste inte alltid vara så utmanande. Ibland kan det bara få vara … gött. Välkommen till ett flöde som är utformat för att få dig att må bra, men inspiration från svängig musik och feelgood-filmer/böcker.

12.00-12.45 INSPIRE
Vi fyller på med frukt och samtal. Anna och Lisa tipsar om yogalitteratur och pratar om sina inspirationskällor.

12.45 -14.00 RELAX
Yinyoga, avspänning och meditation med Anna och Lisa

14.00 ENJOY
Dags att avrunda med en god lunch i restaurang Västersalt. Meddela eventuella kostallergier i samband med bokning.

15.00 TREAT
Den som önskar kan avsluta dagen med ett besök på Bokenäsets SPA för en kostnad av 250kr. Du kan också boka en SPA-behandling. Bokning sker via bokning@bokenaset.com eller 0522-60 44 00.

Om Anna Kronlid

Jag är utbildad yogalärare inom Globalyoga (grundutbildning, assisteringsprogram, barnyoga. yin, fördjupning). Jag kombinerar arbetet som lärare med att undervisar i yoga och driver företaget With Love from Kronlid. Allt du behöver finns inom dig. Det är fantastiskt att hjälpa dem jag undervisar att se det och att vara en inspiration och en River Guide på deras resa. Mina klasser är välkomnade och varma. Skratt och lekfullhet varvas med det sköra – det som berör. Jag vill att glädjen och kraften jag finner i yogan ska synas i mina klasser och jag använder musik som förstärker den intentionen. Det kan bli Håkan Hellström, Aretha Franklin, Tibetanska munk-klockor, hiphop, klassiskt och jazz. Jag tycker det är givande att ta fram yogaklasser som passar olika målgrupper. Jag har haft yoga för löpare, senioryoga, yoga för personer med funktionsvariationer, yoga för tonåringar, yoga för idrottare mfl. Jag trivdes väldigt bra på scenen på Yoga Games maj 2017, men trivs lika bra i gympasalen med mina underbara skolbarn. P å STC Trainingclub leder jag Globalyoga, GlobalyogaKIDS och Bodybalance. Jag samarbetar med underbara Bokenäset sedan starten våren 2017. Läs mer här.

Om Lisa

Jag mötte yogan som femtonåring, och den blev min stöttepelare genom grundskolan, gymnasiet och universitetsåren. Under tiden har jag fördjupat mig inom vinyasa, yin, bhakti och såklart Global Yoga. Idag är jag lycklig över att kunna kalla yogan min livsstil – och mitt jobb. Förutom yogan arbetar jag som översättare och skribent, ofta med fokus på kultur. Det märks nog också i mina yogaklasser. Jag lägger gärna tid på att skapa inspirerande spellistor som ackompanjemang till kreativa sekvenser, ord-nörderi och biomekanik … men det jag oftast får höra är att jag har en trygg röst och humor som gör yogan och dess filosofi mer tillgänglig. Du hittar mig som en del av Global Yogas Utbildningsteam tillsammans med Anna, och på Yogabylink Landvetter, Worldclass Klippan och WearMyYoga Studio i centrala Gbg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s