Global Yoga In-depth Flow våren 2018

Tisdagar kl. 18.00-19.15 på WearMyYoga,

Teknologgatan 5 i Gbg.

Jag började yoga i tonåren, och jag vet att jag aldrig kommer sluta. Idag, mer än tolv år in i min personliga yogapraktisering (sadhana), brinner jag för flödande yoga med smart och säker linjering. Och för att inspirera andra till att våga yoga som en del av vardagen!

IMG_5768

I Global Yoga In-depth Flow blandar jag mina erfarenheter från PT-yoga med vinyasa flow i Global Yoga-stil, och ur det kommer en kurs som handlar om fördjupning ‒ men inte nödvändigtvis i form av mer avancerade asanas. I stället får du små hemläxor, mer teknik och filosofi, och möjlighet att anpassa innehållet efter vad gruppen behöver. Ett perfekt komplement för dig som tränar yoga via en streamingtjänst hemma eller ofta går på stora yogaklasser på gymmet, eller en kurs för dig som är intresserad av att få personliga justeringar, hitta vad som är rätt för din kropp och träna i en mysig miljö.

Två alternativ:

Boka hela kursen, 10 ggr à 200 kr = 2000 kr. Du får ett mindre hemläxeprogram och möjlighet att ta igen missade tider som PT-yoga. Anmälan via mejl lisamjagemark@gmail.com.

Boka dropin-plats för 200 kr när du själv hinner och vill yoga, anmälning via sms till 0701138200.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s