En vecka i frilanslivet #4

Helgen som gick tillbringade jag på Akademin Valand. Det var vår andra helg av textsamtal kring översättning, och det var lika givande som första gången. Och nu är det måndag och jag är lika trött som efter den första helgen också, men jag har flera roliga saker på gång den här veckan: jobb med två pågående projekt, ett möte, en utbildningsförmiddag och en recensionsbok.

Måndag

Efter en ledig förmiddag sätter jag igång med ett par hundra ord i Projekt2, ett översättningsprojekt som jag jobbat med de senaste månaderna. Jag hoppas ha tid till en del administration och läsning också.

Tisdag

Jag hinner nog läsa en bit till i min recensionsbok innan jag åker in till stan och träffar Sofia för fika och lite jobb. På eftermiddagen jobbar jag med ett par texter i Projekt1, som är ett transcreation-jobb, och fortsätter med Projekt2.

Onsdag

Halva dagen ägnas åt läsning, halva åt Projekt1. Jag tänker också gå igenom min text från översättningshelgen på Valand.

Torsdag

Jag är på mitt fina extrajobb på Pocketshop Landvetter under förmiddagen för lite utbildning. Under eftermiddagen och kvällen ägnar jag mig åt yogan, dels åt att förbereda nästa kurs på WearMyYoga, och dels åt att hålla i två klasser på Yogabylink Landvetter.

Fredag

Deadlinedag för den här delen i Projekt1. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut recensionsboken också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s