Inför hösten -18

Jag hade den makalösa frilanslyxen att ta två veckors ren semester i år. När vi reser någonstans brukar jag oftast ta med mig lite jobb, så att jag håller igång på halvfart. Jag har recenserat böcker i en bergsby i Portugal och suttit med översättningar i Alperna, men i år såg jag till att vara helt ledig lite mer än två veckor i streck. Och jag måste säga att det var väldigt, väldigt skönt!

I dag är jag tillbaka i mitt lilla hemmakontor, rensar i inkorgen och strukturerar upp vardagen igen. Det innebär också att ta ett grepp på hösten 2018, som med tanke på helgens storm verkar vara på ingång.

I höst ska jag …

  • Fortsätta på Akademin Valands magisterprogram i litterär översättning från franska.
  • Jobba vidare med översättning (främst av marknadsföringsmaterial för webben).
  • Recensera ett gäng böcker för Gota Media.
  • Gå på Pranafestivalen och äntligen få yoga för min lärare Raghunath igen!
  • Hålla i Global Yoga Fördjupningsworkshop i Stockholm.
  • Avsätta tid för ett eget skrivprojekt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s