Pranafestivalen 2017

pranafestivalen_16-463

Så här såg det ut när jag höll i en gratisklass i det lilla dropin-tältet på Pranafestivalen förra året. I år har jag fått förfrågan om att vara presentatör och delta i den stora festivalen, vilket känns väldigt stort och roligt! Att hålla i stora konventklasser inför över hundra personer var aldrig ens i mina vildaste drömmar när jag blev yogalärare, och jag känner mig alltid lika tacksam när jag får chanser som den här.

Eftersom festivalens grej är att blanda yogaklasser med musik och konserter, tänkte jag hålla i en vinyasa/flow-klass med inspiration från Göteborgs popscen. Det vore fantastiskt roligt att mötas på mattan 9-10 september i Trädgårdsföreningen. Med koden LISAJAGEMARK får du 200kr rabatt på festivalpasset!

Pranafestivalen lördag 09:00 – 10:00: Göteborgspop-vinyasa

Att yoga och musik passar ihop vet vi redan. Ska vi se om yoga och musiken som är soundtracket till den här fantastiska staden också är som handen i handsken? Välkommen till en timme fylld av den bästa popmusiken från Gbg, som ackompanjemang till ett skönt flow av global yoga-style vinyasa. Räkna med vackra, vemodiga texter, euforiska melodier och framför allt flödande yoga för alla!

Läs mer om Pranafestivalen och köp biljetten här!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s