Fördjupningskurs i yoga för alla våren 2018

Yogaklass

Min dröm inför 2018 är att få hålla fördjupningskurser i yoga för alla. Det kanske låter som en paradox, men jag menar inte nödvändigtvis fördjupning som i avancerade positioner. Jag vill att yogakursen ska vara ett komplement till annan (yoga-)träning. Du kanske redan tränar yoga hemma med någon app eller på gymmet, och vill få lite mer tid till justeringar, få mer kött på benen när det gäller teknik eller gå in i detalj i några vanliga asanas. Kort sagt, gå en fördjupningskurs i yoga för alla.

Fördjupningskurs i yoga för alla

Tid: Tisdagar kl. 18.00 till ca 19.15

Kostnad: 1200 kr (200 kr x 6 gånger)
Kursstart vecka 4 (uppehåll v.5 på grund av semester) och slut vecka 10
Max 10 deltagare
Anmälan sker till mig via mejl på lisamjagemark@gmail.com
Läs mer i Facebook-eventet

Är du intresserad får du gärna ett papper/PDF/videoklipp med passande övningar att träna på hemma mellan kurstillfällena.

Vet du redan nu att du kommer missa någon av gångerna eller kan anmäla din frånvaro minst ett dygn i förväg, kommer du kunna ta igen den missade gången under en senare kurs, workshop, eller som en PT-halvtimma.

Plats: WearMyYoga Studio

Det fina yogamärket WearMyYoga ska öppna ett showroom och en yogastudio i Göteborg i januari! WMY Studio ligger på Teknologgatan, alltså mellan Götaplatsen och Landala. Det är helt nyrenoverade, lyxiga lokaler med allt som behövs för yoga, och lite till. Invigning kommer vara i mitten av januari, och sedan är det öppet både för yogashopping och klasser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s